miercuri, 4 aprilie 2012

Băsescu recunoaşte implicit că USL are peste 50%!

Las la o parte faptul că Traian Băsescu se implică, în continuare, neconstituţional în treburile PDL. El nu s-a comportat niciodată ca şi când ar fi fost un preşedinte al tuturor românilor, ci doar ca un preşedinte al PDL. Doar cei din PDL au fost români pentru Traian Băsescu şi numai lor le-a fost preşedinte, iar ceilalţi au fost buni numai pentru a plăti impozite. În noianul de acte neconstituţionale ale preşedintelui României, încă unul cum a fost participarea timp de patru ore la şedinţa nocturnă de partid luni noaptea, poate trece neobservat.

Dar ceva nu poate trece neremarcat printre pedelişti! Zeus le-a cerut nici mai mult nici mai puţin decât să aibă cel puţin 50% din scorul electoral al USL, altfel dă cu ei în opoziţie de nu se văd! De ce oare?
O explicaţie posibilă ar fi şi aceea că deşi ziarul lui "ruşine Dinu Patriciu" care citează sondaje recente dau USL cu scor de sub 50% la nivel naţional, realitatea pare să fie alta. Matematic vorbind, Traian Băsescu le cere liderilor portocalii ca din 14-16% cât mai au acum, aflându-se deloc întâmplător şi în prăbuşire liberă, să scoată cel puţin jumătate din scorul USL la alegeri, că altfel e de rău! Greu, spre imposibil, cu toată frauda electorală cu care ne-a obişnuit partidul păstorit de Traian Băsescu!

Dar, de ce vrea Zeus jumătate din scorul USL? Simplu: Băsescu încă mai speră să rupă USL-ul. Încă mai speră să-şi vadă (din nou) visul cu ochii şi să despartă "alianţa socialistă" în două şi să ia lângă el şi ai lui jumătate, cu care să facă un nou guvern în toamna asta, în frunte cu Mihai Răzvan Ungureanu. Iată de ce-i trebuie jumătate din scorul USL, prin asta recunoscând implicit cele peste 50 de procente pe care le au împreună PSD şi PNL. Îi trebuie jumătate din scorul USL, pentru ca, împreună cu jumătatea pe care visează să o rupă, să facă peste 50%. Dacă PDL ar lua mai puţin de jumătate din cât va lua USL-ul, Traian Băsescu nu ar avea ce face cu jumătatea pe care eventual ar reuşi s-o rupă din USL! Este recunoaşterea implicită a faptului că USL are peste 50%. De altfel, este o recunoaştere formală, pentru că şi cele mai ciuntite sondaje dau USL sub 50%, însă institutele de sondare lasă deschisă portiţa marjei de eroare care plasează USL la peste 50% totdeauna!

Un comentariu:

  1. Salut,
    Te intereseaza un schimb de link-uri cu
    http://incalzitoaresolare.ro/produse/panouri-solare
    site-ul este cu informatii despre panouri solare
    pentru apa calda.
    Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere

Libera exprimare este un drept constituţional, dublat însă de obligaţia folosirii unui limbaj civilizat. Pe acest blog, libera exprimare funcţionează numai în limitele legale! Nimeni nu va forţa aceste limite. Aici eu sunt baştanul! Şterg fără milă orice postare cu conţinut jignitor, ofensator, sau care depăşeşte în vreun fel limita legii!